DALI naljepnice za keramicke plocice

Ako želite da promjenite izgled vašeg kupatila ili kuhinje bez muke, buke i renoviranja - naljepnice za keramičke pločice su idealno rješenje. Naljepnice izrađujemo od vodootporne PVC folije tako da se mogu aplicirati i na keramičke pločice.

Jednostavno se postavljaju (lijepe) i jednostavno uklanjaju. Veliki izbor motiva daje mogućnost da na jednostavan način redizajnirate svoja kupatila ili kuhinje. Stikeri su postojani tako da se mogu prati a ne smetaju im ni sredstva za čišćenje. Također otporni su i na isparavanja u kupatilu i kuhinji. Ne preporučujemo jedino na mjesta koja su direktno izložena visokim temperaturama (uz samu grijnu ploču šporeta i direktnoj izloženosti vreloj vodi).

Na keramičke pločice možete lijepiti pojedinačne motive na svaku pločicu ili u formi postera / slike preko više pločica ili cijele površine. Naljepnice se mogu lijepiti i na podne pločice, s tim da, ukoliko su izložene stalnom habanju ili kvašenju, zaštićuju se posebnom folijom. U ponudi imamo dvije veličine stikera, ali sve motive možemo prilagoditi vašim zahtjevima.

+
+

Naljepnice za keramicke plocice

+
+